Vad äter du till frukost? | ELENA LOUISE

ELENA LOUISE

Annons

Vad äter du till frukost?

IMG_3489 IMG_3487

Det bästa med att vara mammaledig måste vara Edvins och min morgon tillsammans. Det är så skönt att inte behöva stressa utan ha tid till att äta en god frukost och leka i lugn och ro.

Jag älskar frukost, men är tyvärr dålig på att komma på lite olika frukostalternativ. Jag gillar inte gröt och chiapudding (som jag tycker ser gott ut) vilket gör att det lätt blir samma saker. Vad äter ni till frukost? Hur som helst, jag hittade granola med ingefära, päron och pumpafrön och den var riktigt god. Ingefäran kom som en liten dust då och då och den var inte alls så söt många andra kan vara.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra'

    jag brukar äta lite olika men jag tycker faktiskt om gröt haha 🙂 mannagrnsgröt är jättegott o äta.

    SV ; Ja visst är den 😀 as bra

Annons
stats