ELENA LOUISE

Surdegsbröd och Cheerios.

För ett tag sen fick jag tre paket från buzzador som jag har testat lite varefter.

Nu har vi testat dem glutenfria surdegsbröden och det var en mörk och en ljus sort. Vi fick också olika tillbehör med så som kakor, marmelad, salta kringlor m.m. Både jag och min sambo tyckte att det inte var så stor skillnad på det mörka och ljusa brödet, båda såg ut som ljust bröd. Brödet var lite torrt och smaklöst men blev genast godare när vi rostade och hade pålägg på. Det positiva med brödet var att det inte smakade som ett glutenfritt bröd utan som en helt vanligt bröd med mjöl i. Vi kommer nog inte handla brödet efter det här. Detta då vi inte äter så mycket bröd och när vi väl gör det så köper vi inte glutenfritt utan “vanligt” samt för att det finns andra brödsorter som faller oss bättre i smaken.

Vi har också testat Cheerios, vilket för mig smakade lite liknande kalaspuffar fast inte alls lika söta. Jag äter inte så mycket socker vilket gör att jag kände sockersmaken väldigt tydligt. Annars var ringarna små och goda. Edvin fick testa och dem föll honom i smaken om inte annat. Dem jag har delat ut smakproverna till har dock tyckt att dem varit goda!

IMG_0230

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats