Spara pengar! | ELENA LOUISE

ELENA LOUISE

Annons

Spara pengar!

Nu när jag är mammaledig så försöker jag spara så gott det går och jag hittade en toppenbra hemsida med olika rabattkoder och rabatter. Jag använder mig flitigt av hemsidan nu när jag beställer på nätet. Det finns bland annat erbjudanden om fri frakt, en viss procent på köpet osv. Detta är perfekt att använda sig av för att spara in en hel del pengar. 

Rabattkodsidor består av massvis med olika rabatter och erbjudanden till en hel del butiker, bland annat Babygruppen, Lekmer, Bokus med mera. Rabatterna och erbjudanden kan ni använda i de olika butikerna på ett väldigt enkelt sätt, nämligen att spara rabattkoden och skriva in den i kassan i den butiken ni handlar. Smidigt och bra, eller hur? Hemsidan är också väldigt lätt att förstå sig på och hitta. Det finns bland annat olika kategorier som gör det lättare att hitta om man inte riktigt vet man vill leta efter för butik. Alternativ att söka själv om ni vet vad ni är ute efter och vill se ifall det finns ett aktuellt erbjudanden tillgängligt.

En till bra sak är att ni inte behöver bli medlem för att utnyttja rabatterna, men det kan vara bra att anmäla sig till deras nyhetsbrev för att inte missa något!

Jag gör det till en vana att alltid gå in på hemsidan och kika ifall det finns en rabattkod att använda, och flera gånger har jag haft turen med mig! Jag kan bara säga, gå in ni också och börja spara pengar!

Inlägget är sponsrat. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats