ELENA LOUISE

Plastfolie som fungerar!

Jag fick möjligheten att testa Toppits plastfolie från Buzzador och wow vilken skillnad från de övriga plastfolierna. Jag och speciellt min sambo blir tokig när vi ska använda plastfolie, undviker nästan att göra det för att det är svårt att få loss den från förpackningen, snurrar bara in sig innan man har hunnit sätta dit den. Men den här folien från Toppits gjorde det hela mycket lättare! Jag kan varmt rekommendera denna om ni också är trötta på att det ska vara så svårt att få dit plasten.

IMG_3633

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carolines

    Åh vad kul att få testa! Har själv varit testpilot fast åt smartson.se 🙂 Svar på din fråga: Jag pluggar allmänna kurser med högskolebörighet för att sen söka mig vidare som förskollärare på högskolan 🙂

stats